A-
A
A+

Помощна информация


Помощна информация за навигация и използване на интернет САЙТА

Сайтът на Националния институт за помирение и арбитраж (НИПА) е оптимизиран за работа с интернет браузери Internet Explorer версия 7.xx и по-висока, Mozilla Firefox версия 3.xx и по-висока, Google Chrome и др. съвременни интернет браузери. В зависимост от екрана на потребителя, съдържанието се визуализира оптимално при различен размер, като за промяна могат да се ползват бутоните за навигация -А, А и А+. Съдържанието на английската версия на сайта не е напълно идентично с българската версия.

Част от съдържанието съдържа документи в .pdf формат, изискващ безплатен софтуер като Adobe Reader или аналогични.

Сайтът е динамичен, съдържанието му се обновява и актуализира периодично. Съдържанието на рубриките "Свързани документи", "Формуляри" и др. е релевантно на основното съдържание в отделните страници по съвпадение на т.нар. "ключови думи" и не е изключено в някои случаи да има разминаване.

За подаване на информация за възникнал колективен трудов спор чрез онлайн раздела "РАННО ИНФОРМИРАНЕ ЗА КТС" при попълване на специалния on-line формуляр моля следвайте указанията. За ползване на формуляра за попълване на информация за проследяване на колективен трудов спор в раздела "ВЪПРОСНИК ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА КТС" при попълване на on-line формуляра моля следвайте указанията. И при двете on-line форми непопълването на задължителните полета създава възможност формулярите да не могат да бъдат изпратени коректно.

Във всяка страница от формуляра, след попълване на цялата изискуема информация, натиснете бутона "Save Draft" и после "Следваща страница (Next page)" - за следваща страница. След попълване на всички страници, при достигане на последната, натиснете бутон "Изпрати (Submit)". При успешно попълване ще получите на посочения от Вас e-mail адрес потвърждение за получаване.

За бързо откриване на необходимата Ви информация може да ползвате Картата на сайта, както и вградените възможности за търсене, филтриране по ключова дума, дата и сортиране по азбучен ред.

За предложения, мнения и сигнали при забелязани неточности в този сайт, използвайте електронната форма за обратна връзка или някой от другите предложени начини да се свържете с нас.

Списък на категориите информация, подлежаща на публикуване в интернет страницата на Национален институт за помирение и арбитраж за сферата на дейност на института през 2020 г.

Изтегли файл

Списък на категориите информация, подлежаща на публикуване в интернет страницата на Национален институт за помирение и арбитраж за сферата на дейност на института през 2019 г.

Изтегли файл

© Национален институт за помирение и арбитраж